logo site_logo
magunkrol

    Kancsár Lászlóné Ildikó vagyok. Harminchárom éve dolgozom kozmetikusként, '87-től mester kozmetikus minősítéssel. Az évek alatt mindig arra törekedtem, hogy a szakmában elérhető legmagasabb színvonalat biztosítsam a vendégeim számára. Már a kezdetekkor szempont volt, hogy a kívánt célt természetes hatóanyagokat tartalmazó krémekkel, termékekkel érjem el. A piacon számos gyártó van jelen a termékpaletta legkülönbözőbb spektrumát képviselve, a kozmetikus feladata, hogy ezek közül a szakmailag kiszűrje az arra érdemeseket.

    Az elméleti és gyakorlati ismereteim bővítésének keretében '89-ben elvégeztem egy elektro-kozmetikai tanfolyamot, ahol elsőként találkoztam Ilcsi nénivel. Tulajdonképpen innentől kezdve "Ilcsi" természetes alapanyagú kozmetikai családdal dolgozom, mondhatni együtt fejlődtünk az évek alatt. Ennek kapcsán teljesítettem a termékcsalád alkalmazásához szükséges "Ilcsi" tanfolyamokat. '95-ben pedig gyógynövény ismereti szakvizsgát tettem, hogy a termékek hatásmechanizmusát mégjobban megismerjem. A befektetett tudás és bizalom nem volt alaptalan, mert 20 éve immár az "Ilcsi termékcsalád" referencia kozmetikájaként tartanak számon. Ezt kölcsönös sikerként könyvelem el, mert egy hatásos termék nem jut el megfelelő módon a vendéghez egy jó kozmetikus nélkül, azonban hiába kiváló egy kozmetikus, ha a krémek amiket használ gúzsba kötik a kezét, képtelen velük eredményt elérni. A vendég pedig akkor elégedett, ha látja magán a pozitív eredményt. Pályafutásom alatt és a továbbiakban is erre az egyensúlyra törekszem.

    Üzletem "naprakészségét" a szakmai találkozók, konferenciák, kozmetikai-labor látogatások biztosítják. Ezekről a szakmailag motiváló eseményekről Ti is informálódhattok a honlapon, hiszen Mi nők szeretjük tudni, milyen pillérekre alapozhatjuk kortalan szépségünket. Azt nem ígérem, hogy minden titokra fény derül, de minden hasznos információt megosztok veletek.

    A szakmai életem során büszke vagyok rá, hogy az új kozmetikus generáció képzésében is évek óta részt vehetek, mint gyakorlati oktató és vizsgáztató.

    Kérdéseitekkel forduljatok hozzám bizalommal!

magunkrol_alairas
magunkrol_ildiko1